שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בולונז

תאריך פרסום: 29/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

ספגטי.מס 8 -חבילה אחת. 5-6 עגבניות אדומות בשלות--בצל גדול קצוץ- רסק קטן אחד.
תבלינים? פפריקה מתוקה כפית גדושה אחת.פלפל שחור ומלח לפי טעם.
ושמן.
חצי ק"ג בשר בקר טחון מ"4 בצל קצוץ אחד ותבלינים ?
מלח פלפל לפי הטעם -חצי כפית שטוחה כמון מזרחי--חצי כפיתתבלין לקציצות מזרחי-ושמן לפי הצורך.


אופן ההכנה

לשים מים על הגז.להרתחה להכניס את הספגטי לתוכו.למשך 10-15 דקות. בסיר אחר על הגז שמים רבע כוס שמן .ומטגנים את הבצל עד שיצהיב.לוקחים את העגבניות מקלפים וחותכים לחתיכות קטנות.להוסיף לבצל.את הרסק מערבבים עם כוס מים חמים ומוסיפים בו את כל התבתלינים.(אפשר לרסק את העגבניות קצת עם מועך הפיירה כשהסיר על הגז)לשטוף את הספגטי להוסיף אותו לתוך הרוטב המוכן)במחבת לחוד מטגנים בצל קצוץ ולאחר שהצהיב להוסיף את הבשר הטחון .לערבב כל הזמן כדי שלא יהיו גושים בבשר -אמור לצאת כמו אורז .לאחר שהוא מבושל טוב מוסיפים תבלינים.ממשיכים לבשל על אש קטנה עוד כ-10 דקות.---ולמזוג על הצלחת מנה של בשר כשהכל חם ?בתאבון -מקווה שהבנתם .....

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • הדבר הכי טעים שיששש((:

    נוניי, 7/16/2010 10:04:58 AM

  • סבבה

    ליה, 1/4/2010 6:29:19 PM

  • ספגתי בלונז

    מיריאל, 10/13/2009 7:03:33 PM

  • מהמםםםם אחלה של דבר:)

    בני, 9/26/2008 4:09:02 PM

  • ספגטי בולונז.

    שרית ד., 5/13/2008 10:58:37 AM

  • ספגטי בולונז=]

    ישראלה, 6/27/2007 1:18:40 PM

  • טעים

    ציפי שביט , 6/16/2007 11:37:46 PM

  • זה טעים(יש גם מתכון חדש לספגטי)

    יאן, 10/5/2006 10:01:43 PM

  • בולונז

    דוד ש, 9/11/2006 2:02:00 PM

  • זה לא מתכון ברור !!!

    הילה, 6/14/2006 12:31:02 PM

סלטים