שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בורקס עם פרגית ובטטה

תאריך פרסום: 12/10/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

חבילת בצק פילאס
בטטה אחת גדולה
250 גרם פרגיות חתוכות קטן
בצל קצוץ מטוגן
2כפות פרורי לחם
כפית סילאן
כפית פפריקה
א. מרק
פלפל שחור גרוס
מלח

אופן ההכנה

לערבב את הפרגיות עם סילאן ופפריקה ולהשרות במשך חצי שעה

לבשל את הבטטה ולמעוך לפירה ,לערבב עם בצל מטוגן פרורי לחם ולתבל.

לטגן את הפרגיות ולהוסיף לבטטה.

למלא בבצק פילאס לסגור ולמרוח בביצה .

לפזר שומשום ולסמן חתכים.

חום בנוני 180 מעלות 20 דקות

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים