שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בלינצ’ס במילוי גבינה

תאריך פרסום: 28/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

לערבב בקערה עם מערבל (או עם כף אבל לדאוג שלא ישארו גושים)

2 ביצים
4 כפות שמן
2 כוסות מים
מלח(שפיץ של כפית)

להמשיך לערבל ותוך כדי להוסיף :
1 כוס קמח
עד קבלת בלילה חלקה ,
במחבת קטנה לחמם שמן ולשפוך לתוכה כ- חצי מצקת מהבלילה תוך נענוע המחבת כדי שיתפזר על כל השטח.
כשמסביב מתחיל להיות חום להפוך ולטגן עוד דקה , וכך הלאה .

אין צורך לשמן את המחבת אחרי כל עלה אפשר כל כמה עלים (תלוי במחבת)
אם העלה הראשון לא יוצא טוב , לא להתיאש להמשיך הלאה חחחחח
(בדרך כלל הראשון הולך לאיבוד)

מילוי לבלינצ’ס
לכמות של 8-10 עלי בלינצ’ס:
1 קופסת גבינה לבנה 5%-9%
2-3 כפות סוכר לפי הטעם
1 כף תמצית וניל
חופן צימוקים
לערבב הכל היטב ,לשים בשליש העליון וגלגל.

מעל לקשט בקצפת וסירופ שוקולד לקישוט.
מומלץ להגיש עם שני כדורי גלידה ליד .

בתאבון







אופן ההכנה

ב

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • בטעות שמתי קמח תופח

    נטלי המלכה, 8/2/2012 8:32:29 PM

  • כמות גבינה

    שמחה, 6/20/2012 10:50:07 AM

  • בלילה

    אילנית, 12/30/2011 1:06:41 AM

  • בלילה של בלינצס

    אילנית, 12/30/2011 12:58:47 AM

  • קראו

    חסוי, 12/27/2011 11:23:48 PM

  • אהבתי

    חיים, 6/4/2010 5:40:57 PM

  • כמות

    אנונימי, 5/22/2009 5:22:35 PM

  • לא משהו

    מיטל, 2/2/2009 7:41:42 PM

  • טעות מרה

    בשלנית, 8/16/2008 9:59:07 AM

  • בלינצס

    ......., 8/4/2008 7:35:22 PM

  • בלינצ'ס

    דניאלה ש., 6/7/2008 8:32:26 AM

  • eadna127

    עדן, 3/9/2008 3:40:06 PM

  • טעיים

    דניאלה, 11/6/2007 1:33:24 PM

  • רום

    יעל, 5/22/2007 12:09:02 AM

  • אפשר להחליף?

    קורין, 5/5/2007 4:28:12 AM

  • בלינצס

    דנה , 4/27/2007 4:15:35 PM

פירורית ביסלי סלטים