שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בלינצ’ס עם פטריות

תאריך פרסום: 2/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

בלינצ’ס עם פטריות (מעדן שאני מאוד אוהבת)

עלים: (כ- -12 -10 יח’ )

2 כוסות מים
2 ביצים
4 כפות שמן
1/4 כפית מלח
1 כוס קמח

לערבב את המים , ביצים ,שמן ומים היטב ,
להוסיף את הקמח תוך כדי בחישה כדי שלא יהיו גושים .
אפשר לערבל במערבל ידני יוצא מצוין .

לשים במחבת קטנה 2-3 טיפות שמן ולחמם.
לצקת למחבת כ-חצי מצקת תוך כדי נענוע המחבת עד שהבלילה תתפזר,
לטגן 1-2 דק’ עד שהקצוות מתרוממות , להפוך לטגן עוד דקה ןלהוציא .
להמשיך כך אחד אחרי השני .

מלית:

1 קופסת פטריות חתוכות {אפשר לערבב פטריות טריות +חצי קופסא פטריות משומרות}
1בצל גדול קצוץ
מלח ופלפל שחור
2 כפות קמח להמיס ב-1/2 כוס מים לרביחה .

אופן ההכנה

לטגן את הבצל ,להוסיף את הפטריותלהמשיך לטגן כמה דק’ תוך כדי ערבוב , להוסיף את המלח והפלפל ולערבב.
להוסיף את הרביחה לאט תוך כדי ערבוב לבשל עוד 5 דק’ ולהוריד מהאש .

למלא כל עלה בשליש העליון של העלה במילוי לסגור מהצדדים ולגלגל.
לסדר בתבנית לפזר מעל רוטב פטריות ,
ולפני ההגשה להכניס לתנור ל- 15 דק’ .

אפשר עם רוטב בשמל
אפשר גם להכין בלינצ’ס מוקרם

בתאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ייצא מעולה

    רוית, 3/4/2014 1:15:52 PM

פרפקטו רטבים