שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בלינצ’ס פטריות של שרה בר

תאריך פרסום: 11/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

עלי בלינצ´ס (10 עלים)

2 כוסות מים
2 ביצים
1/4 כפית מלח
4 כפות שמן
לערבב את כל החומרים בקערה ולאחר מכן להוסיף
1 כוס קמח


מילוי פטריות

1 בצל קצוץ
1 קופסת פטריות חתוכות מסוננות
מלח
פלפל שחור
לרביחה -1 כף קמח מומס ב- 1/2 כוס מים

אופן ההכנה

לערבב שלא יהיו גושים ,אפשר גם במערבל ידני.
לחמם מחבת קטנה עם טיפה שמן (אולי כפית)
ולצקת כ- 1/2 מצקת מהבלילה למחבת תוך ניענוע
שהבלילה תתפזר על כל השטח.
לטגן כ- 1 דקה עד שהקצוות מתרוממות להפוך לצד שני לעוד דקה, להוציא וכך להמשיך הלאה .
לשמן את המחבת אחרי כמה עלים .
(גילה אם הראשון לא יוצא טוב ,לא נורא לזרוק ולהמשיך הלאה)
לטגן את הבצל להוסיף את הפטריות לערבב ולהוסיף את המלח ופלפל .
להוסיף את הרביחה לערבב כל הזמן כ- 5 דק´ ולהוריד מהאש.

אופן הכנת המילוי:
לשים כף מהמילוי בשליל העליון של העלה , לקפל כמו גלילה ולהניח בתבנית.
אפשר לפזר מעל רוטב פטריות ולהכניס לתנור ל- 10 - 15 דק´ לפני ההגשה .

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים