שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בעבע עם תמרים(עוגיות עירקיות) של אתי

תאריך פרסום: 28/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים:
קילו קמח
כף שמרים
חצי כוס סוכר
1 מרגרינה
כף חוויאג’ לעוגיות

חבילה תמרים בוואקום
שומשום



אופן ההכנה

ללוש את כל מרכיבי הבצק ולכסות בניילון נצמד או מגבת במקום חם
לתת לבצק להכפיל את נפחו ואחרי כשעתיים הבצק מוכן לעבודה
לרדד את הבצק
את התמרים לחלק לכדורים קטנים ולהטמין כל כדור בעיגול הבצק שקרצנו לרדד שוב ולהניח בתבנית עם נייר אפייה
לפזר שומשום ולתנור בחום בינוני עד להזהבה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • צריך לדעת כמות של נוזל מים מיץ

    ניסים, 11/18/2013 12:56:45 PM

  • כמות המים

    ליאת , 1/8/2013 9:27:37 PM

  • חסר

    xy, 10/18/2011 1:43:26 PM

  • חסר

    קטיה, 11/14/2009 5:39:10 PM

פרפקטו רטבים