שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בצק לרביולי

תאריך פרסום: 8/3/2013
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים:
כמות ל-6-8 איש
1 ק"ג קמח
6 ביצים
1/2 כוס מים פושרים
1 ביצה עם מעט מים (למרוח על הבצק לצורך הדבקה)

אופן ההכנה

במעבד מזון מכינים בצק מכל החומרים.
כמובן שאפשר להכין ידנית למי שאוהב להשקיע.
מניחים את הבצק לנוח, עטוף במגבת לחה למשך 1/2 שעה.

מרדדים את הבצק לעובי של 1 מ"מ ומחלקים אותו לרצועות ברוחב של 6 ס"מ.

מניחים על חצי מרצועות הבצק מעט מהמלית, שהכנו קודם לכן , מברישים בביצה, מכסים ברצועות הנוספות ובעזרת האצבעות, מהדקים היטב מסביב למלית.
חותכים עם סכין את הבצק, לרבועים והרביולי מוכן לבישול.


אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים