שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בצק שק"ם

דרוג הגולשים:

מצרכים

תודו שזאת היתה השבת הכי מדהימה בחורף הזה, פשוט יום מקסים ונפלא עם שמש טובה. אני מקווה שכולכן נהנתם בשבת הזאת, אני יצאתי עם הילדים ובעלי לפארק והיה ממש כיף. בכל אופן רציתי לתת לכן מתכון שקיבלתי אתמול, פשוט וקל להכנה בצורה מדהימה והועגיות יוצאות טעימות לכל פה.
זה נקרא בצק שק”מ(שמנת חמוצה, קמח, מחמאה)
לערבב את כל החומרים(להמיס כמובן את המרגרינה לפני)לבצק ולהניח במקרר לחצי שעה. לחלקה לארבעה חלקים, כל חלק לפתוח לעלה ולמרוח ממרת תמרים ולפזר אגוזים קצוצים. לגלגל לרולדה להניח במגש ולחתוך לעוגיות(אפשר אחרי האפיה אני עשיתי לפני). להניח את כל הרולדות במגש ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה. לצנן לפזר אבקת סוכר.
הנה לכם מתכון של עשרים דקות עבודה(למעט זמן השהייה במקרר וכולל זמן האפיה).
קל וטעים, שיהיה לכם ערב נעים.


0 שם:
אימייל:
נושא:
תוכן ההודעה:
כתובת אינטרנט נילווה
תאור:
קישור:



אופן ההכנה

תודו שזאת היתה השבת הכי מדהימה בחורף הזה, פשוט יום מקסים ונפלא עם שמש טובה. אני מקווה שכולכן נהנתם בשבת הזאת, אני יצאתי עם הילדים ובעלי לפארק והיה ממש כיף. בכל אופן רציתי לתת לכן מתכון שקיבלתי אתמול, פשוט וקל להכנה בצורה מדהימה והועגיות יוצאות טעימות לכל פה.
זה נקרא בצק שק”מ(שמנת חמוצה, קמח, מחמאה)
לערבב את כל החומרים(להמיס כמובן את המרגרינה לפני)לבצק ולהניח במקרר לחצי שעה. לחלקה לארבעה חלקים, כל חלק לפתוח לעלה ולמרוח ממרת תמרים ולפזר אגוזים קצוצים. לגלגל לרולדה להניח במגש ולחתוך לעוגיות(אפשר אחרי האפיה אני עשיתי לפני). להניח את כל הרולדות במגש ולאפות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כרבע שעה. לצנן לפזר אבקת סוכר.
הנה לכם מתכון של עשרים דקות עבודה(למעט זמן השהייה במקרר וכולל זמן האפיה).
קל וטעים, שיהיה לכם ערב נעים.


0 שם:
אימייל:
נושא:
תוכן ההודעה:
כתובת אינטרנט נילווה
תאור:
קישור:



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

סלטים