שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בראוניז לפסח

תאריך פרסום: 31/3/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

בראוניס כשל"פ פרווה

4 חלבונים בטמפ` החדר
1 כוס סוכר (כוס של 240 מ"ל)

מקציפים מס` דקות את החלבונים ומוסיפים בזרם דק את הסוכר עד ליצירת קצף יציב

בסיר קטן מחממים עד להמסה תוך כדי ערבוב :
1 חב` מחמאה
150-200 גר` שוקולד מריר

מצננים מעט

שופכים את תערובת השוקולד לקערה ומוסיפים:
4 חלמונים
1/2 כוס קקאו
לערבב היטב היטב - מתקבלת תערובת קשה יחסית
מוסיפים:
את קצף החלבונים בתנועות קיפול
1 כוס קמח תפו"א - להוסיף בתנועות קיפול.



אופן ההכנה

לרפד תבנית חד פעמית בינונית בנייר אפייה ולשפוך את הבלילה.
לאפות בחום בינוני 170 מעלות כ25 דקות לא יותר!!!!!!!!!!!!!!!!!!

נהדר......נהדר.....נהדר...........תהנו יוכי

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים