שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בראוניז שוקולד - פרווה

תאריך פרסום: 6/10/2011
דרוג הגולשים:

מצרכים

\150 גרם חמאה רכה בטמפרטורת החדר
115 גרם סוכר (חצי כוס ועוד כף)
90 גרם חלמון (חלמון מ-4.5 ביצים) בטמפרטורת החדר
150 גרם שוקולד מריר
135 גרם חלבון (חלבון מ-4.5 ביצים) בטמפרטורת החדר
65 גרם סוכר (רבע כוס ועוד כף)
8 גרם אבקת אפיה (1 כפית)
60 גרם קמח (רבע כוס ועוד כף)

אופן ההכנה

במיקסר עם וו גיטרה מקציפים חמאה עם 115 גרם סוכר.
מוסיפים את החלמונים בהדרגה וממשיכים להקציף.
ממיסים את השוקולד ומוסיפים לאט להקצפת החלמונים והחמאה.
מקציפים את החלבונים עם 65 גרם סוכר.
מערבבים את הקמח ואבקת האפייה.
מקפלים את החלבון המוקצף לתערובת השוקולד ותוך כדי מוסיפים את החומרים היבשים בקיפול.
משמנים תבנית אינגליש קייק באורך 26 סנטימטר ויוצקים לתוכה את המסה.
אופים בתנור שחומם מראש לחום 165 מעלות 30-35 דקות עד שהעוגה קפיצית למגע.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • איך פרווה????

    חחחח..., 1/25/2013 6:57:57 AM

  • חמאה זה לא פרווה

    לירון, 10/7/2012 12:49:37 PM

ראש השנה סלטים