שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בשר מס’ 6/סינטה

דרוג הגולשים:

מצרכים

בשר מס’6/סינטה
חרדל דיז’וןגרגירים (אפשר רגיל
מלח גס
פלפל שחור גרוס
רוזמרין
בזיליקום
2 כפות גרגירי פלפלאדום
חופן פטרוזיליה
שמןזית
4 שיני שום כתושות

מורחים את נתח הבשר בחרדל
יוצקים מעל שמן זית ומורחים.
מניחים בתבנית אפיה וצולים בחום של 250 מעלות 5 דק’ מכל צד, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות וממשיכים לצלות עוד כ- 40 דק’.
בנתיים קוצצים ומערבבים יחד כל התבלינים לוקחים את נתח הבשר לאחר שהוא מוכן ומגלגלים בתערובת עד שיכוסה היטב ממתינים כ-10-15 דק’ פורסים ומגישים.


אופציה שניה:
2 כפות חרדל
1 עגבניה
1 בצל
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס מים
1/4 כוס שמן
3 עלי דפנה
פלפל שחור
כורכום
מלח

מורחים את הבשר בחרדל ומתבלנים שמים בסיר שמן ומחממים שמים את הבשר ומשחימים על אש גבוהה 10 דק’,
מוסיפים את העגבניה,הבצל והעלי דפנה ומאדים על אש קטנה כ-שעה מוסיפים את המים ומבשלים עד שהבשר מתרכך או לחילופין להכניס לתנור לעוד שעה בערך .

אופן ההכנה

בשר מס’6/סינטה
חרדל דיז’וןגרגירים (אפשר רגיל
מלח גס
פלפל שחור גרוס
רוזמרין
בזיליקום
2 כפות גרגירי פלפלאדום
חופן פטרוזיליה
שמןזית
4 שיני שום כתושות

מורחים את נתח הבשר בחרדל
יוצקים מעל שמן זית ומורחים.
מניחים בתבנית אפיה וצולים בחום של 250 מעלות 5 דק’ מכל צד, מנמיכים את חום התנור ל- 180 מעלות וממשיכים לצלות עוד כ- 40 דק’.
בנתיים קוצצים ומערבבים יחד כל התבלינים לוקחים את נתח הבשר לאחר שהוא מוכן ומגלגלים בתערובת עד שיכוסה היטב ממתינים כ-10-15 דק’ פורסים ומגישים.


אופציה שניה:
2 כפות חרדל
1 עגבניה
1 בצל
חופן פטרוזיליה קצוצה
1 כוס מים
1/4 כוס שמן
3 עלי דפנה
פלפל שחור
כורכום
מלח

מורחים את הבשר בחרדל ומתבלנים שמים בסיר שמן ומחממים שמים את הבשר ומשחימים על אש גבוהה 10 דק’,
מוסיפים את העגבניה,הבצל והעלי דפנה ומאדים על אש קטנה כ-שעה מוסיפים את המים ומבשלים עד שהבשר מתרכך או לחילופין להכניס לתנור לעוד שעה בערך .

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים