שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

בשר ראש עם חומוס(תבשיל מרוקאי אסלי)

תאריך פרסום: 30/12/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

בשר ראש (בדרך מגיע קפוא לרשתות)
צרור כוסברה
ראש שום
חומוס מקופסאת שימורים

אופן ההכנה

להכניס את הגוש בשר לסיר לחץ עד ריכוכו (2 כוסות מציר יש לשמור).
לתוך סיר רחב ושטוח להכניס ראש שום קלוף וקצוץ עם רבע כוס שמן זית
להוסיף את הכוסברה הקצוצה ולתת ערבוב של 2/3 דקות באש גבוהה.
להוסיף את הבשר ראש אשר חתוך לקוביות ולערבב קלות.
להוסיף כף כמון,קורט פלפל שחור, אין להוסיף מלח מאחר שהבשר עצמו מלוח. ,להוסיף את החומוס בקופסא ,1כוס ציר בשר
על אש נמוכה מאוד, מעדן מלכים
מומלץ להגיש על מגש עמוס באורז לבן כשכל הבשר עליו בערמה.
נפלא

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מה זה קפוא

    דוד, 11/20/2013 7:44:35 PM

  • בשר ראש

    שמעון, 9/3/2013 10:49:28 PM

  • בשר ראש

    סוזי זוהר , 1/31/2013 11:46:26 PM

  • כמה זמן לבשל? מה עם תבלון?

    ש, 6/23/2012 2:33:22 AM

  • אין תבלינים

    לאה , 1/17/2012 3:21:19 PM

  • כמה זמן לבשל?

    מניה, 9/25/2011 11:22:59 PM

  • בשר ראש

    טרז, 4/14/2011 5:55:46 PM

  • תבשיל בשר ראש

    נוגה , 1/20/2011 2:00:38 PM

  • אפשר עים בשר בקר

    חוה, 11/17/2010 2:24:39 PM

  • בשר ראש עם חומוס

    חוי, 8/24/2010 10:25:41 PM

  • כמה זמן לבשל ברוטב עם השום?

    שרה , 8/13/2010 2:33:37 PM

  • טעים מאוד

    אלי לוי, 6/24/2010 10:35:06 PM

  • 2 כוסות מציר לשמור

    גבי, 3/19/2010 9:21:43 AM

  • כמויות

    ניר, 9/15/2009 7:53:07 PM

  • בשר ראש עם חומוס

    ליאת, 4/13/2007 10:48:20 PM

ראש השנה סלטים