שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

גבינת מסקרפונה עם תותים

דרוג הגולשים:

מצרכים

חגיגת תות ומסקרפונה

עוזי גץ
   שוקולד


מס’ מנות: 6 משך הכנה: חצי שעה עד שעה דרגת קושי: צריך להשקיע




קופסת תותים
מיץ מ - 2 לימונים
9 כפות סוכר
גבינת מסקרפונה
מקל וניל
100 גר’ שוקולד מריר
1 קופסת שמנת עמידה
ניתן להוסיף 1 כף חומץ בלסמי
עלי נענע לקישוט


אופן ההכנה

שוטפים את התותים, מסירים את הכותרת וחותכים לחצי לאורך. משרים בקערה למשך 5 שעות עם מיץ לימון ו - 5 כפות מהסוכר (ניתן להוסיף את כף חומץ בלסמי)
חוצים את מקל הווניל ומוציאים את הגרעינים.
מערבבים את גבינת המסקרפונה, גרעיני הוניל ו - 2 כפות סוכר (מומלץ להוציא את הגבינה כחצי שעה - שעה לפני מהמקרר על מנת שתתרכך.
מחממים את השמנת בסיר קטן, מבלי להרתיח, מוסיפים 2 כפות סוכר ואת השוקולד שבור לקוביות וממיסים תוך כדי בחישה.
את תערובת הגבינה והשוקולד מכניסים למקרר.
הכנת המנה: מניחים כף מהגבינה במרכז הצלחת ומשטחים אותה. מפזרים כ - 4 חצאי תותים מעליה. יוצקים כף עד שתיים מרוטב התותים סביב לגבינה.
מוזגים 2-3 כפות מרוטב השוקולד על התותים ומקשטים בעלי נענע. בתיאבון !









אודות האתר
   דרושים באתר
   פרסמו אצלנו
   כתבו לנו
   תנאי השימוש
   הפכו אותנו לדף הבית
© כל הזכויות שמורות לרסט אתר המסעדות של ישראל בע"מ
לפרסום ופרטים נוספים: 03-6447000



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים