שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

דגים בתנור - מעולה

תאריך פרסום: 25/3/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים


דג מושט עם חריצים(לאפיה טובה יותר)
לחתוך לרצועות :
3 בצלים בינוניים
2 גמבה
2 פלפל חריף
3 תפוחי אדמה

אופן ההכנה

לרוטב - חצי כוס שמן (אפשר להוסיף מעט מים), פפריקה מתוקה ,פפריקה חריפה, מלח ואם אתם אוהבים חריף אפשר גם לשלב אריסה או איזה סחוג מה שבא.
לערבב את הכל
מסדרים בתבנית את כל הרצועות מסביב לדג ובתוכו אני גם שמה רצועות בצל וגם גמבה,זה נותן טעם ניפלא ומעולה!!
שופכים מעל כל הירקות והדג את הרוטב
ולסיום...
לאפיה מושלמת שאין כמוה אני מכסה עם נייר כסף את התבנית ממש אוטמת אותה ויוצא דג משהו משהו, והירקות נאפים בצורה מושלמת ובנוסף יש לך גם רוטב עם טעם מצוין..
אצלי המתכון רץ בבית אפילו באמצע שבוע יוצא לי להכין
פשוט טעים !

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • כמה זמן בתנור?!!!!!

    יוסף, 2/24/2012 10:36:04 AM

  • דגים בתנור מעולה

    נחמי, 8/10/2011 10:42:43 PM

  • באמת צורה של מתכון

    אלי, 6/18/2011 3:07:37 PM

  • דג בתנור

    מירי, 9/22/2010 3:25:30 PM

  • שהות בתנור?

    כנרת טמם, 6/14/2009 11:38:00 AM

ראש השנה סלטים