שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

דג נסיכת הנילוס מרוקאי חריף

תאריך פרסום: 5/4/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

דג נסיכת הנילוס (מס’ חתיכות דג לפי הצורך)
2 חב’ כוסברה קצוצה גס
1 גמבה אדומה חתוכה לרצועות בינוניות
1 גמבה צהובה חתוכה לקצועות בינוניות
4 פלפלים ירוקוים חריפים חתוכים לרצועות
8-10 שיני שום
2 עגבניות
1/4 כפית סחוג
1/2 1 כפות פפריקה חריפה
1 כף פפריקה מתוקה
1/4 כפית כורכום
1/2 1 כף פלפל צ’ומה
1/2 2 כוסות מים
2 כפות שמן (מומלץ קנולה)

אופן ההכנה

בסיר רחב שוליים מרתיחים את המים עם השמן

כשהמים רתוחים מוסיפים את הסחוג ומערבבים עד שהוא נמס במים

כשהמים רותחים שוב מוסיפים את התבלינים ומערבבים עד שאין גושים לאחר מכן מוסיפים את הירקות החתוכים (בלי הכוסברה) ומבשלים על אש קטנה בערך 20 דקות.

ואחרי שהירקות התבשלו מעט מוסיפים את הכוסברה מעל ומנמיכים את האש ומבשלים במשך שעה על אש קטנה ביותר עד שהמים מתאדים כמעט באופן מלא .

בתאבון!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • זה לא דג מרוקאי!!!

    קרן, 3/25/2014 4:11:23 PM

  • הערות

    עדנה בר, 9/24/2013 8:23:53 AM

  • ומה עם הדג?

    יעל, 9/22/2013 3:40:03 AM

  • נסיכת הנילוס

    לבנה, 9/9/2013 8:22:14 PM

  • הוספת הדג

    דניאל, 8/16/2013 8:41:29 PM

  • דג

    לאה, 5/31/2013 1:48:13 PM

  • מתכון לא ברור

    אורלי, 11/7/2012 12:41:18 PM

  • נסיכת הנילוס דג

    יפרח חיים, 8/17/2012 11:52:49 AM

  • גם אני חשבתי על זה

    אורטל, 9/7/2011 5:23:29 PM

  • איפה הדג????

    ???, 2/10/2011 2:44:27 PM

  • חחח איפה הדג?

    דוד, 1/28/2011 1:29:38 PM

  • נסיכת הנילוס בסגנון מרוקאי

    רוני איל-ויינר, 3/28/2010 10:07:25 PM

  • איפה הדג??

    אלמוני, 1/8/2010 1:13:37 PM

  • לא כתבת מתי להוסיף את הדג

    אורית, 9/16/2009 1:36:34 PM

ראש השנה סלטים