שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

דג סול בירקות של שלומית

תאריך פרסום: 5/5/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

חתיכות דג סול ( אחד לכל סועד)
לימון אחד
בצל אחד
פלפל אדום אחד
עגבניות 2-3
קישואים 2-3
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

להשרות את הדג במיץ הלימון ומלח כחצי שעה.
לחתוך טבעות בצל ולטגן, כשהבצל מצהיב להוסיף ריבועי פלפל , להוסיף עגבניות חתוכות ,קישואים בחתיכות ולאדות הירקות, להוסיף מלח ופלפל בהתאם לטעם. כאשר נוצר רוטב מכניסים את הדגים לרוטב וממשיכים לבשל כמה דקות. להקפיד שהדג יהיה מכוסה ברוטב גם מלמעלה ,אם חסרים נוזלים אפשר להוסיף קטשופ או רסק עגבניות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים