שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

דג סלמון בתנור - יהודית

תאריך פרסום: 1/2/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

בתנור - --- *יעל* מצרכים:
נתח (פילה) שלם של דג סלומון
מעט חמאה (או מחמאה)
מלח ים גס
פלפל שחור גרוס
מעט עלי רוזמרין

הכנה:
מניחים את נתח הדג על נייר כסף כשחלק העור למטה .
שמים לאורך הדג כמה ריבועי חמאה
מפזרים מלח ים גס
מפזרים מעט פלפל שחור גרוס
מפזרים מעט עלי רוזמרין קצוצים

עוטפים את הדג בתוך נייר הכסף וסוגרים היטב מהצדדים.

מניחים את הדג העטוף בתבנית אפיה ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום בינוני גבוה.
אפשר לשים על טורבו.
אופים / מבשלים את הדג בתנור כ- 20 עד 25 דקות.
לאחר מכן פותחים את עטיפת נייר הכסף ונותנים לדג עוד כ-5 דקות של אפיה/בישול .

מגישים מיד עם סלט ירוק.

בתאבון

אופן ההכנה

להניח

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • ההסבר לוקה בחסר

    תמיר, 6/17/2011 7:36:51 PM

  • סלמון בתנור

    רחלי, 4/24/2011 3:56:27 PM

  • זמן האפיה

    בשלן, 5/11/2009 6:23:36 PM

סלטים