שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

דלעת עם קינמון בתנור של רינת

תאריך פרסום: 17/9/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

דלעת

אופן ההכנה

דלעת עם קינמון בתנור:
חתיכת דלעת לא גדולה מידי חתוכה למלבנים
1-בצל מגורד
1-כף מלח
1-כף סוכר
1-כף מרק עוף
1-כפית קינמון
3-כפות שמן
1/2-כוס מים

אופן ההכנה:
לסדר את הדלעת בתבנית אפיה,בקערה להניח את הבצל וכל שאר המרכיבים,לערבב ולצקת הדלעת,לעסות מעט את הדלעת כך שהיא תספוג את התבלינים,לכסות בנייר אלומניום ולהכניס לתנור שחומם מראש לחום גבוהה כ-200 מעלות לחצי שעה,להסיר את נייר האלומיניום ולהמשיך לבשל עוד חצי שעה עד שהנוזלים נספגים והדלעת רכה.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • אלומיניום

    עינת, 7/25/2011 7:31:25 PM

  • יוצא אחלה, מי שרוצה את זה דיאטטי

    שולה, 2/13/2009 12:47:18 PM

פירורית ביסלי סלטים