שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

זלביה מצרית

תאריך פרסום: 17/12/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

3.5 כוסות קמח
1.5 כפות שמרים יבשים או חצי חבילה
1/4 כוס סוכר
3 ביצים
1/4 כוס שמן
1 סוכר וניל
מעט מלח
1 1/4 כוסות מים פושרים

סירופ:
2 כוסות סוכר
2 כוסות מים
מעט מיץ לימון

אופן ההכנה

לעבד את כל החומרים יחד כשאת המלח מוסיפים בסוף על מנת שלא יגע בשמרים.עד שהבצק מתאחד,הבצק דליל וזה בסדר. מתפיחים שעה ואח”כ מחממים שמן בסיר עמוק ומעבירים בעזרת 2 כפיות את הבצק ככדור קטן אל תוך השמן. יש להקפיד שהשמן יהיה חם ולהנמיך את הגז על מנת שיתבשל מבפנים.
אחרי שמסימים לטגן להכניס את הזלביה לסירופ ולבריאות.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • זלביה מצרית אמיתית

    מצריה, 11/17/2013 11:57:43 AM

  • perfect

    leiroze, 12/16/2012 7:10:04 AM

פרפקטו רטבים