שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חזה עוף בחלב קוקוס של סיגלית משה

תאריך פרסום: 3/12/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

1/2 ק"ג של רצועות חזה עוף, בצל יבש אחד קצוץ גס, חבילה בצל ירוק, חופן של כוסברה קצוצה, 1 קופסה חלב קוקוס, 1 כף מחית של קארי צהוב, 1 כף מחית של קארי ירוק (ניתן להשיג בחנויות של המזרח הרחוק ), מעט אבקת קארי, 1/4 כפית של שמן שומשום (חובה), מעט מלח. שקדים פרוסים לקישוט המנה.

אופן ההכנה

במחבת ווק, שמים קצת שמן רגיל, מזהיבים את הבצל היבש הקצוץ גס, מוסיפים את רצועות חזה העוף ומזהיבים מעט, מוסיפים את הבצל ירוק, את הכוסברה, את מחית הקארי הצהוב והירוק, את שמן השומשום , המלח, ומטגנים יחד עוד מספר דקות, מוסיפים מעט מים כ- 1/2 כוס מים, מוסיפים את חלב הקוקוס, ומבשלים ככה ביחד עוד כ- 8 דקות.

מגישים חם כתוספת לאורז לבן, וזורים מעל שקדים מולבנים פרוסים.

בתיאבון

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים