שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חזה עוף בתנור

תאריך פרסום: 24/7/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

2/3 כמות שמן זית
1/3 כמות מיץ לימון
חזה עוף
2-4 ראשי שום או כ-10 שיניים גדולות כתושות
תפו"א ננסי
רוזמרין
מלח ופלפל






אופן ההכנה

מערבבים שמן ולימון,מוסיפים תבלינים ושופכים על החזה עוף שמונח בתבנית.מוסיפים מסביב ראשי שום ( או את השיניים הכתושות בתערובת ),מפזרים את תפוחי האדמה ומפזרים מעט עלי רוזמרין.
אופים בתנור בחום בינוני כחצי שעה או עד שהכל מתרכך.
המלצה- כדאי בהתחלה לכסות את התבנית ואח"כ לגלות אותה. יש לדאוג שהחזה עוף לא ייתיבש. ניתן להוסיף נוזלים ( שמן ולימון) לפי הצורך והטעם.
ניתן להגיש עם אורז וסלט חי.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים