שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חזרת

תאריך פרסום: 1/10/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

החזרת היא סוג של מבחן אומץ. קודם כל לסבתא שמכינה אותה (צריך משקפי מגן נגד האדים החריפים העולים בעת הגירור, וכבר נשמע על סבתות המשמישות את מסיכת האב"כ שלהן לצורך העניין) ושנית לסועדים: כמה חזרת תשים על הגפילטע? אם פחות מדי – לא יצאת גבר. אם יותר מדי – העלבת את סבתא ("מה, הגפילטע שלי לא טעים?!").

3 סלקים מבושלים ומקוררים
1 שורש חזרת במשקל 200 גרם
2 כפות חומץ
1 כף סוכר
מלח

אופן ההכנה

1. מקלפים את הסלקים ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
2. מקלפים את שורש החזרת ומגררים על הצד הדק של הפומפיה.
3. מערבבים בקערה את כל החומרים, טועמים ומתקנים תיבול.
4. שומרים בקירור בצנצנת אטומה היטב.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים