שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חצילים בפרמזן- אוריתוש

תאריך פרסום: 22/1/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

3 חצילים
ביצה
3 כפות חלב
חצי כוס פירורי לחם
שמן לטיגון
200 גרם גבינה צהובה בפרוסות
3 כפות גבינת פרמזן מגוררת

לרוטב:
בצל בינוני
שן שום
חצי פלפל ירוק
3 כפות שמן
כפית קמח
100 גרם רסק עגבניות
כוס מים
מלח
פלפל שחור

אופן ההכנה

פורסים את החצילים לפרוסות דקות, (אין צורך לקלף), בוזקים מלח ומשהים 20 דקות. שוטפים אותם וסוחטים קלות.
טורפים את הביצה עם 3 כפות החלב, שמים את פרורי הלחם בצלחת. טובלים את החצילים בביצה ובפירורי הלחם ומטגנים בשמן משני הצדדים.
שמים את החצילים בתבנית פיירקס גדולה, על כל חציל שמים פרוסת גבינה צהובה ומכסים בפרוסת חציל נוספת

הכנת הרוטב: קוצצים את הבצל והשום ומטגנים בשמן,מוסיפים חתיכות קטנות של הפלפל הירוק, מוסיפים את הקמח ובוחשים שתי דקות. מוסיפים את רסק העגבניות וכוס המים. מבשלים 5 דקות.
יוצקים את הרוטב על כל כריכי החצילים, מפזרים גבינת פרמזן ואופים בחום בינוני חצי שעה.
אפשר להכין יום יומיים מראש ולחמם עם נייר אלומיניום.

אופן ההכנה

1

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים