שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

חריימה מרוקאי

דרוג הגולשים:

מצרכים


מאת: קטי וייס

מצרכים:

8 חתיכות דג נסיכת הנילוס
כוסברה
מלח פלפל לפי טעם
לימון שלם
4 כפות רסק עגבניות
1.5 כוסות מים
5 שיני שום
פלפל אדום חריף
פפריקה חריפה/מתוקה
כפית קרוויאה (תבלין מרוקאי לדג)
כפית כמון
מעט שמן

אופן ההכנה

חותכים את הדג לחתיכות יפות מפזרים עליו חצי לימון סחוט ומעט מלח ומניחים בצד.

בסיר גדול מטגנים במעט שמן את שיני השום, לאחר מכן מוסיפים את הרסק ומערבבים.
מנמיכים את האש ומוסיפים מעל הרסק כפית כמון, כפית קרוויאה מלח פלפל שחור ופפריקה ופלפל חריף לפי הטעם. בוחשים את כל התבלינים ומוסיפים כוס וחצי מים.

משאירים לכמה דקןת על אש נמוכה ומערבבים בין לבין.

מניחים את הדגים ודואגים שיכסה את חתיכת הדג אותו רוטב אדום.

שכל הדגים מכוסות מפזרים מעל הסיר צרור כוסברה קצוצה ומניחים לבישול על אש נמוכה כעשר דקות נוספות.


ב ת א ב ו ן !!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • !!!!

    חסוי , 11/20/2011 2:51:22 PM

  • החריימה הוא תבשיל טריפוליטאי

    אני, 3/24/2011 12:38:06 AM

  • מרוקאי??

    שוש, 3/27/2007 4:55:54 PM

פירורית ביסלי סלטים