שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

טונה אדומה בעשבי תיבול

תאריך פרסום: 3/10/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים לרוטב:
צרור פטרוזיליה קצוצה
צרור בזיליקום קצוץ
מעט רוזמרין
שני שיני שום קצוצות
2\1 כוס שמן זית
4\1 כוס מיץ לימון
4\1 כוס יין לבן חצי יבש
פלפל ומלח

אופן ההכנה

אופן הכנת הרוטב:
קוצצים בסכין את העשבים והשום.
בקערה מערבבים את העשבים הקצוצים עם שמן הזית, היין ומיץ הלימון.
מוסיפים פלפל ומלח לפי הטעם.
להכנת הדג משמנים מחבת לסטייקים חמה וצורבים את הדג לא יותר מדקה לכל צד.
מורידים את הדג מהמחבת לתבנית אפיה ויוצקים עליו את הרוטב שהכנו מראש.
מסיימים את הכנתו של הדג בתנור שחומם מראש ל200 מעלות, לא יותר משתי דקות.
מומלץ לאכול דג זה בדרגת מדיום ריר או להוסיף עןד כמה דקות ( 4- 5 ) בתנור.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים