שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

טורטיה ממולאת

תאריך פרסום: 22/9/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

חבילה עלי טורטיה
4 פרוסות שניצלים חתוכים לרצועות
1 גמבה פרוסים לרצועות
1 פלפל ירוק פרוסים לרצועות
1 בצל פרוס לרצועות
2 גזר פרוסים לרצועות
רבע כרוב לבן פרוס לרצועות
1/2 חב’ נבטים
2 כפות רוטב סויה
2 כפות רוטב צ’ילי פיקנטי

אופן ההכנה

לטגן במחבת עמוקה/ווק במעט שמן את רצועות השניצלים עד שמשנים את צבעם ללבן. להוציא ולהניח בצלחת.
לאותו המחבת להוסיף בצל ולטגן עד שנהיה שקוף, גזר, פלפל, גמבה, כרוב ולערבב עד שכל הירקות מתרככים, להוסיף את הנבטים ולהמשיך לטגן עוד מס’ דקות, להחזיר את רצועות השניצל למחבת ולשפוך מעל הכל סויה וצ’ילי פיקנטי ולתת ערבוב אחרון.
לכבות את הגז ולהניח להתקרר.
לפרוס עלה של טורטיה ולהניח כף גדושה של מילוי בצד ולגלגל את הטורטיה עד סופה, לחצות באמצע באלכסון. ככה למלות את כולם ולפני ההגשה לחמם את הטורטיות.

בתאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים