שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

טורטיה ממולא במעורב

תאריך פרסום: 7/12/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים




חב’ טורטיה (מוכרים כך ברשתי מזון)

מילוי:
400 גר’ כבד עוף חתוך לקוביות
400 גר’ לבבות
300 גרי טחולים
חופן פטרוזיליה+כוסברה קצוצים
1 בצל קצוץ
4 שיני שום קצוצים
מלח
פלפל שחור
כמון
שמן לטיגון

מעט מים+קמח לערבב כדי להדביק את העלי טורטיה
סלסה:

קופסא של עכבניות מרוסקות
או לגרר עגבניות טריות
1 פלפל חריף קצוץ
4-5 שיני שום כתוש
מלח
פלפל שחור
בזיליקום
מעט מאוד שמן
- לערבב הכל ואפשר לשים בצידי הטורטיה בצלחת או לצקת
מעל

אופן ההכנה

הכנת המילוי:
לטגן את הבצל , להוסיף את השום והלבבות ולערבב אחרי 5 דקות להוסיף את הכבדים והטחולים ולערבב .להוסיף את התבלינים והירק ולהמשיך לערבב
על להבה נמוכה כ 15 דקות או עד שנראה לך מוכן .
במידה ונראה לך יבש מידיי ועומד להדבק למחבט , אפשר להוסיף מעט מים .
להוריד מהאש ולצנן .
לקחת טורטיה לשים מהמעורב בשליש העליון מהמעורב למרוח מסביב לטורטיה בדבק שהכנו (קמח ומים) ולגלג צמוד .
להניח אותם בתבנית אחת לייד השניה ולהכניס לתנור חם 200 מעלות ל 5 דקות סמוך להגשה .
להניח כל טורטיה במרכס הצלחת ולקשט עם הסלסה עם עלי של פטרוזיליה או בזיליקום



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • חסר הרבה דברים במתכון .

    דקל בן שאנן , 10/8/2009 11:36:20 PM

פרפקטו רטבים