שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

טריקולד

תאריך פרסום: 12/7/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

סיס (לתבנית 26 ס"מ):

4 ביצים, מופרדות

חצי כוס קקאו

1 כוס סוכר

1 שקית אבקת אפייה

לקרם שוקולד

1כוס חלב (כוס חד פעמית שתיה קרה )

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם וניל

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 אינסטנט פודינג וניל

לציפוי השוקלד

100 גרם שוקולד מריר

2 כפיות חמאה

1/4 כוס חלב

אופן הכנה:

מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב,

מערבבים (עם כפית) את החלמונים עם אבקת האפייה עד לקבלת תערובת אחידה) ומקפלים ידנית בעזרת מרית לתוך הקצף, מוסיפים את הקקאו (דרך מסננת שלא יווצרו גושים), מערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-30 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש (לבדוק גם אם העוגה רוטטת ). מקררים, העוגה תופחת בתנור וצונחת בזמן הקרור זה בסדר.

אופן הכנה קרם שוקולד:

שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומקציפים עד שנוצר קרם יציב, מורחים את הקרם על העוגה שהתקררה שמים במקרר



אופן הכנה קרם וניל :

מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על קרם השוקולד, ומניחים במקרר.

אופן הכנה ציפוי:שוקולד :

ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.









אופן ההכנה

סיס (לתבנית 26 ס"מ):

4 ביצים, מופרדות

חצי כוס קקאו

1 כוס סוכר

1 שקית אבקת אפייה

לקרם שוקולד

1כוס חלב (כוס חד פעמית שתיה קרה )

1 שמנת מתוקה

1 אינסטנט פודינג שוקולד

לקרם וניל

1 שמנת מתוקה

1 כוס חלב

1 אינסטנט פודינג וניל

לציפוי השוקלד

100 גרם שוקולד מריר

2 כפיות חמאה

1/4 כוס חלב

אופן הכנה:

מקציפים את החלבונים וכוס סוכר לקצף יציב,

מערבבים (עם כפית) את החלמונים עם אבקת האפייה עד לקבלת תערובת אחידה) ומקפלים ידנית בעזרת מרית לתוך הקצף, מוסיפים את הקקאו (דרך מסננת שלא יווצרו גושים), מערבבים בעדינות עד לקבלת בלילה חלקה.

מחממים תנור לחום של 180 מעלות, יוצקים את הבסיס לתבנית משומנת, ואופים כ-30 דקות, או עד שקיסם יוצא יבש (לבדוק גם אם העוגה רוטטת ). מקררים, העוגה תופחת בתנור וצונחת בזמן הקרור זה בסדר.

אופן הכנה קרם שוקולד:

שמים את כל החומרים בקערת המיקסר ומקציפים עד שנוצר קרם יציב, מורחים את הקרם על העוגה שהתקררה שמים במקרר



אופן הכנה קרם וניל :

מקציפים את השמנת, עם הפודינג והחלב. מורחים על קרם השוקולד, ומניחים במקרר.

אופן הכנה ציפוי:שוקולד :

ממיסים במיקרוגל או בסיר כפול את השוקולד עם החמאה והחלב, עד שנוצרת תערובת חלקה. מצפים את העוגה בשוקולד, מקררים לילה במקרר.









אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים