שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ירקות מוקפצים

תאריך פרסום: 22/11/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

מצרכים

1/3 חבי נודלס לבשל במים כ- 5 דק’ ולסנן


1 בצל חתוך לרצועות
2 גזר חתור לרצועות
1 קישוא גדול חתוך לרצועות
1 פלפל אדום חתוך לרצועות
1 פלפל ירוק חתוך לרצועות
1 פלפל צהוב חתוך לרצועות
2 גבעולי סלרי - הלבן חתוך גס העלים קצוצים
1/4 כרוב לבן חתוך דק

(כמובן שאפשר להוסיף נבטים , פטריות או כל ירק שאוהבים לפי שיקולכם )

שמן זית
1 כפית שטוחה מלח
1/2 כפית פלפל שחור
1/2 כפית אגוז מוסקט
1 כף שטוחה אבקת מרק עוף(לא חייב)
1 כפית פפריקה
1 כפית צ’ילי (פיקנטי למי שאוהב)
6 כפות רוטב סויה
1 כפית דבש
(אני מוסיפה גם מעט זנגוויל ומעט קנמון -אבל לא חייב)

הכנה:
לשים שמן זית עד כיסוי תחתית הווק להוסיף את הבצל ולטגן קלות .
להוסיף את הגזר להקפיץ כ- 2 דק’ ולאחר מכן להוסיף בהדרגה את שאר הירקות ולהקפיץ או לערבב בכף עץ לאחר שכל הירקות בווק כ- 5 -7 דק’ על האש להוסיף את הנודלס לערבב בכף עץ .
להוסיף את כל התבלינים לערבב ולהוריד מהאש .

בתאבון




אופן ההכנה

ב

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • קינמון

    יוסי, 2/9/2014 8:52:42 PM

  • טעים מאוד עם כמה שינויים

    תמר, 8/15/2013 10:28:28 PM

  • מחמאה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    חלי , 6/12/2013 1:57:24 PM

  • טעים בלי רוטב סויה?

    מושקי, 5/1/2013 3:04:31 PM

  • מוצלח

    אתי מור, 3/28/2013 12:40:15 PM

  • סוף הדרך! אל תפספסו!

    אורה??, 1/9/2013 9:17:12 PM

  • תודה רבה ! ..

    טוויטי, 6/28/2010 8:45:33 AM

  • וואו! מוצלח במיוחד!!!

    מיכל ברקוביץ, 1/14/2010 11:57:27 AM

סלטים