שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ירקות מוקפצים עם פרגיות

תאריך פרסום: 24/7/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

2 נתחי פרגיות
2 כפות שמן
1 גזר - חתוך למקלות
1 בצל - חתוך לטבעות
1 קישוא - חתוך למקלות
1 פלפל אדום/גמבה - חתוך למקלות
רבע כרוב - פרוס דק
אפשר להוסיף ברוקולי חתוך לפרחים
1/2 כף כורכום, מלח ופלפל לפי הטעם
2 כוסות פסטה מבושלת

רוטב:
2 כפות רוטב סויה
2 כפות יין
1 כף דבש או סילאן
2 שיני שום כתושות

אופן ההכנה

יש לחתוך את הפרגיות לחתיכות קטנות ולהשרותם בכף סויה.

יש להקפיץ את הבצל עם השמן בווק עד להזהבה ואז להוסיף את הגזר ופלפל אדום ולהקפיצם יחד כ-5 דקות.
להוסיף את שאר הירקות והפרגיות ולהקפיץ כ-5 דקות נוספות ובמהלכם יש להוסיף את התבלינים (כורכום, פלפל ומלח לא הרבה כי יש כבר ברוטב סויה).

יש להוסיף את פסטה המבושלת ולערברב והוסיף את הרוטב המעורבב.

יש לערבב את הכל יחד עם שהרוטב מצטמצם.
ותיאבון.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פרפקטו רטבים