שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

כנפיים מצופות

תאריך פרסום: 28/5/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

מתכון נהדר שהילדים אוהבים בסגנון "קנטאקי פרייד צ`יקן"
אני מכין לרוב עם כנפיים אבל בהחלט הולך גם עם שוקיים (פולקע)
אפשרי לאפות בתנור במקום לטגן


מצרכים:
1 ק`ג כנפי עוף נקיות מהשפיץ ומחולקות ל-2
3 ביצים
2 כפות קטשופ
3 כפות צ`ילי מתוק
2-1 כוס קמח
1 חב` פרורי לחם מוזהבים
מלח
1 כף פפריקה מתוקה או חריפה
1 כפית כורכום
2-3 כפות אבקת מרק עוף או פטריות
מים רותחים
שמן לטיגון

ההכנה:
מרתיחים מים בסיר עם אבקת מרק, מבשלים את הכנפיים
כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב.
מערבבים בצלוחית את הביצים, צ`ילי מתוק וקטשופ.
מערבבים בצלוחית שנייה את פרורי הלחם והתבלינים.
שמים את הקמח בצלוחית שלישית.
מחממים את השמן, טובלים כל כנף בקמח, אח`כ בביצים
אח`כ בפרורי הלחם ומהדקים היטב את הציפוי.
מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן.

אופן ההכנה

ההכנה:
מרתיחים מים בסיר עם אבקת מרק, מבשלים את הכנפיים
כ-15 דקות, מוציאים ומסננים היטב.
מערבבים בצלוחית את הביצים, צ`ילי מתוק וקטשופ.
מערבבים בצלוחית שנייה את פרורי הלחם והתבלינים.
שמים את הקמח בצלוחית שלישית.
מחממים את השמן, טובלים כל כנף בקמח, אח`כ בביצים
אח`כ בפרורי הלחם ומהדקים היטב את הציפוי.
מטגנים עד להשחמה טובה ומסננים מהשמן.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים