שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

כרובית ברוטב עגבניות

תאריך פרסום: 11/6/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

כרובית ברוטב עגבניות של גילה 111/6/2006 14:17

כרובית בינונית חתוכה לפרחים
1/2 כוס רסק עגבניות
5 שיני שום חתוכות לפרוסות
מעט שמן
בצל בינוני קצוץ
3 כוסות מים
11/2 כף אבקת מרק טעם עוף
פלפל לבן
1/2 כפית פפריקה מתוקה
מעט סוכר


תבלינים שאפשר להוסיף
כמון או
בהרת או
קימל

עשבי תיבול שאפשר להוסיף
פטרוזיליה קצוצה או
כוסברה קצוצה או
שמיר קצוץ

אופן ההכנה
מטגנים קלות את הבצל מוסיפים את השום רסק העגבניות מערבבים ומוסיפים את אבקת המרק מערבבים מוסיפים את המים ומביאים לרתיחה .
טועמים ומוסיפים מעט סוכר .
מניחים בזהירות את פרחי הכרובית ומבשלים על אש קטנה כ 20 דקות מוסיפים את עשבי התיבול

מבשלים 5 דקות נוספות ומגישים
במידה ומעונינים שזה יהיה יותר רך מוסיפים לבשל עוד זמן קצר

הערה במידה ובוחרים להשתמש בתבלינים יבשים מהסוג שרשום במתכון יש לטגן אותם קלות לפני הוספת רסק העגבניות .

אופן ההכנה

ב

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים