שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

כרובית מטוגנת

תאריך פרסום: 11/4/2011
דרוג הגולשים:

מצרכים

פשוט טעים!!! פשוט להכנה!!!

חצי כרובית לבנה- (הכמות לפי מס’ הסועדים.. )
1. ביצה
שמן לטיגון- כרבע כוס
חצי כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית אבקת שום (למשקיענים 3 שיני שום כתוש)
חצי כפית מלח (למים שמרתיחים)
רבע כפית מלח (לביצה)
חופן כוסברה קצוץ דק
מעט פלפל לבן/ שחור מה שבא..
פירורי לחם (כמות שתספיק לכמות הכרובית..)


אופן ההכנה

מרתיחים מים בסיר עם חצי כפית מלח ומוסיפים את הכרובית.
לאחר כ- 20- 15 דקות בודקים בעזרת מזלג שהיא התרככה אך לא מידי.. ( צריך שתישאר עדיין יציבה) מוציאים מהסיר ומניחים במסננת ליציאת הנוזלים כ- 5 דקות.
בינתיים לוקחים ביצה, מערבבים אותה היטב ומוסיפים את הפפריקה המתוקה, אבקת שום, רבע כפית מלח, כוסברה ופלפל לבן. מערבבים מעט..

נחזור לכרובית.. מפרידים את הכרובית לחלקים קטנים יותר כ- 3 פרחים בכל חלק עם הגבעולים. טובלים אותם בביצה, ולאחר מכן בפרורי לחם ומטגנים על מחבת בשמן חם במשך כדקה וחצי עד שהביצה שעוטפת את הכרובית משחימה.. הופכים לצד השני וממשיכים לטגן עוד דקה. מוציאים מהאש ומניחים על נייר סופג.
ב-ת-א-ב-ו-ן!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • טעים

    רבקי, 10/29/2013 8:12:55 PM

  • מצויין עם טחינה

    אור, 6/22/2011 11:26:48 AM

  • היכנסו..

    tshila, 4/12/2011 10:51:57 AM

סלטים