שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

כרוב מאודה

תאריך פרסום: 17/7/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 ראש בצל קצוץ
1 ראש כרוב קטן קצוץ
מלח לפי טעם
1 כפית פפריקה
חצי כפית כמון
חצי כפית פלפל שחור
1 כפית מרק עוף
חצי כוס אורז

אופן ההכנה

לטגן את הבצל, להוסיף את הכרוב הקצוץ ולבשל על אש נמוכה ולכסות.
לערבב מידי פעם עד שהכרוב מתרכך.
להוסיף את התבלינים, לערבב הכל ולהוסיף מים שיגיעו עד מעל לכרוב.
בסוף להוסיף את האורז ולכסות, לאחר כ-10 דק’ לבדוק ואם האורז כבר בשל לכבות.


*מומלץ לטעום במהלך הבישול, אם חסר טיבול להוסיף מעט מכל תבלין.
*אם המים בסיר התאדו והאורז עדיין לא מוכן ניתן להוסיף עוד חצי כוס מים רתוחים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים