שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

לזניה בשרית שלי

דרוג הגולשים:

מצרכים

מתכון מושלם לכל המשפחה
קופסה של עלי לזניה
500 ג בשר טחון
בצלצלי אשלוט קצוצים דק
קופסה של עגבניות מרוסקות ולא רסק עגבניות אלה עגבניות חתוכות
וקופסת רוטב עגבניות של אוסם או קנור
שום אגוז מוסקט מלח פלפל לבן
לגבי עלי הלזין יש לי טיפ שטבח איטלקי נתן ואני ניסיתי וזה נהדר
אז להרתיח מים חמים להכין כמה עלי לזניה לפזר אותם בתוך תבנית די גדולה כדי שלא יגעו אחד בשני לישפוך מים רותחים מעל לחכות כמה ד והם רכות מספיק בכדי להניח בתבנית חסינת חום שתכיל את הלזניה
אני בנתיים מכינה את המילוי מטגנת את הבצלצלים עד לשקיפות מוסיפה את העגבניות החתוכות מהקופסה והרוטב מערבבת מעט מוסיפה מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות לאחר מכן את התבלינים
ובסוף את הבשר מערבבת כדי שלא יווצרו גושים לחסות ולבשל על אש קטנה30 ד בערך צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש אם אתם לא שומרי כשרות ניתן להוסיף לרוטב שמנת וגבינה פארמזן לסיום
לקחת את העלים הרכים לשים בתנית מלבנית לי ניכנס 3 עלים וחצי צמודים
שמה מעל כמות בשר ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מ לשעה בערך אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף
מעולה קל ולא מסובך לבריאות שונטל

אופן ההכנה

מתכון מושלם לכל המשפחה
קופסה של עלי לזניה
500 ג בשר טחון
בצלצלי אשלוט קצוצים דק
קופסה של עגבניות מרוסקות ולא רסק עגבניות אלה עגבניות חתוכות
וקופסת רוטב עגבניות של אוסם או קנור
שום אגוז מוסקט מלח פלפל לבן
לגבי עלי הלזין יש לי טיפ שטבח איטלקי נתן ואני ניסיתי וזה נהדר
אז להרתיח מים חמים להכין כמה עלי לזניה לפזר אותם בתוך תבנית די גדולה כדי שלא יגעו אחד בשני לישפוך מים רותחים מעל לחכות כמה ד והם רכות מספיק בכדי להניח בתבנית חסינת חום שתכיל את הלזניה
אני בנתיים מכינה את המילוי מטגנת את הבצלצלים עד לשקיפות מוסיפה את העגבניות החתוכות מהקופסה והרוטב מערבבת מעט מוסיפה מעט סוכר כדי להוריד מהחומציות של העגבניות לאחר מכן את התבלינים
ובסוף את הבשר מערבבת כדי שלא יווצרו גושים לחסות ולבשל על אש קטנה30 ד בערך צריך שיהיה הרבה רוטב ולא יבש אם אתם לא שומרי כשרות ניתן להוסיף לרוטב שמנת וגבינה פארמזן לסיום
לקחת את העלים הרכים לשים בתנית מלבנית לי ניכנס 3 עלים וחצי צמודים
שמה מעל כמות בשר ושוב שורה של עלי לזניה רכים ושוב בשר ולהמשיך עד שמסיימים עם הבשר מפזרים מעל פרורי לחם ומכניסים לתנור בחום של 180 מ לשעה בערך אני עוטפת את התבנית עם נייר כסף
מעולה קל ולא מסובך לבריאות שונטל

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • לא ממש קל

    נ, 6/27/2011 5:18:12 PM

  • לזניה בשרית

    ביטון יפעת, 6/17/2011 7:51:37 AM

  • הולכת לנסות היום

    שני, 4/23/2010 6:32:27 PM

  • מתכון לא ידידותי

    נדב, 3/19/2010 10:10:53 AM

  • האם

    מירי, 11/9/2009 12:55:20 PM

  • תודה

    שי בו, 11/2/2009 7:36:27 PM

  • מתכוני לזניה

    ליאן עמור, 8/6/2009 11:18:30 PM

  • לזניה בשרי של שונטל...

    לינדה, 3/3/2006 1:30:33 PM

פרפקטו רטבים