שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

לזניה פשוטה וטעימה

תאריך פרסום: 6/6/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

עלי לזניה ללא בישול
3 קוטג’ 5% או 9%
3 ביצים
חבילה קטנה של רסק עגבניות
שן שום כתושה
מעט אורגנו / בזיליקום
מלח/ פלפל שחר לפי הטעם
100 גר’ גבינה צהובה מגוררת

אופן ההכנה

קערה 1:
לערבב את הקוטג’ עם הביצים. להוסיף מלח ופלפל שחור לפי הטעם .
קערה 2: לערבב רסק עגבניות, עם שום, אורגנו או בזיליקום, מלח ופלפל ולהוסיף מים עד שנהיה רוטב אחיד מעט סמיך

לשמן תבנית פירקס, לשים שכבה של עלי לזניה, מעליה חצי מכמות הקוטג’ מעליה חצי מכמות הרסק ומעל מעט גבניה צהובה. לחזור על התהליך שנית מבלי לשים גבינה צהובה למעלה.
לאפות 40 דקות בחום 150 מעלות צלזיוס.
לאחר מכן לשים את יתרת הגבנ"צ ולאפות עוד 7 דקות עד שמבעבע.
לאכול חם!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים