שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

לחם ממולא

תאריך פרסום: 7/12/2010
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 לחם אחיד
קילו בשר טחון (שילוב של כבש, אנטרקוט, סינטה, פילה ושומן כבש)10פטריות שמפניון
5 פטריות פורטבלו
5 שיני שום
1 בצל גדול
גזר
עלי נענע
זר עלי כוסברה
זר עלי שמיר
זר טרגון
זר עירית
7 בצלים ירוקים
2 כפות תימין
פלפל חריף
מלחפלפל
כמון
שמן זית
2 ביצים

אופן ההכנה

1. קוצצים את הנענע, הפטרוזיליה, הכוסברה, השמיר, הטרגון, העירית, הפלפל חריף, הפטריות ושבעת הגבעולים של הבצל הירוק ומניחים בקערה. אפשר להוסיף גם תערובת של פסטוקים וצנוברים קלויים (זהירות לא לשרוף...) ומעט ג’ינג’ר.
2. לקערה מוסיפים את כל הבשר והשומן ושתי ביצים, שמן זית, מלח, פלפל וכמון ונותנים לתערובת לנוח.
3. מחממים מחבת ומתחילים לטגן את כל התערובת טיגון חלקי.
4. מרוקנים את התוכן של הלחם וממלאים אותו בתערובת הבשר המטוגן.
5. משמנים את מעטפת הלחם ומכניסים לתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות למשך כ-25 דקות.
6. מוצאים ואוכלים חם. אפשר להגיש לצד סלט עגבניות קלויות עם שום ופלפל

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים