שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מאפה חזה עוף ותפוחי אדמה

תאריך פרסום: 10/1/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

חזה עוף
תפוחי אדמה
3 ביצים
6 כפות מיונז
3 כפות שום קטוש
כוס וחתי שמן (אפשר כוס אחת)
מרק עוף
שמן ,מלח ופלפל

אופן ההכנה

מאפה חזה עוף ותפוחי אדמה
בתבנית פיירקס אובלית(לא צריך לשמן) לרפד בשיכבת פרוסות תפוחי אדמה לא דקות במיוחד,קלופות כמובן,בשיכבה אחת. מעל שיכבת תפוחי האדמה לשים שיכבת חזה עוף שירפד היטב את כל תפוחי האדמה ומעל שיכבה נוספת של תפוחי אדמה. מעל שיכבת תפוחי האדמה העליונה לצקת רוטב;
מערבבים היטב בכלי-3 ביצים
- 6 כפות מלאות מיונז -1-1.5 כוסות שמן זית -3 כפות שום כתוש -מלח,פלפל,אבקת מרק עוף-לערבב היטב את כל החומרים ולצקת על התפוחי האדמה.
לכסות היטב בנייר כסף ולאפות ב-170 מעלות שעה וחצי ועוד חצי שעה אפיה ללא נייר הכסף.טעים מאוד קל להכנה ומאוד מומלץ!
יום ניפלא לכולכן

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • פשוט ואאאאוו

    הריון, 1/14/2013 2:36:15 PM

  • תודה

    ניני, 10/4/2012 12:55:32 PM

  • שרית , 11/25/2011 6:50:50 PM

ראש השנה סלטים