שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות

תאריך פרסום: 30/7/2013
דרוג הגולשים:
מאפה של כבד קצוץ וחזה עוף קצוץ, עם ירקות
זמן הכנה:

15 דקות דקות

דרגת קושי:

0

מצרכים

המרכיבים:
לבצק: 1 קילו קמח קמח תופח, 200 גרם חמאה
1/4 1 כוסות (300 מ"ל) חלב, 4 ביצים בטמפ’ החדר
3/4 כוס סוכר, 1 כפית מלח,
למילוי: 250 ג’ כבד הודו/עוף, 250 ג’ חזה עוף ---- חתוכים לחתיכות קטנות
ירקות: גמבה אדומה, גמבה כתומה, 1/4 כרובית, גרירי תירס, בצלי קצוץ, המוון שום פרוס,
פלפל חריף (רק אם רוצים ובהתחשבות), 2/3 תפוחי אדמה אדומים בינוניים, צרור כוסברה חתוך ---- כולם חתוכים לגודל אחיד קטן

אופן ההכנה

ההכנה:
יוצרים בצק אחיד מחומרי הבצק
מטגנים קלות בשמן קנולה/סויה את הבצל עם השום והפלפל החריף עד לקבלת גוון שקוף, מוסיפים את הגמבות, תפוחי האדמה, הכרובית, וגרירי התירס
הכבד והחזה עוף (ללא הכוסברה)
מתבלנים במלח, פלפל שחור, כורכום, תבלין עוף הודי מסאלה של עוף (מהחנות של ההודים), מעט ציפורן טחון,
משהים לריכוך הירקות ובישול הכבד והבשר טחון במידה וחסרים נוזלים מוסיפים עד חצי כוס מים על להבה בינונית, בערך 35 דקות
מוסיפים את הכוסברה ומורידים מן האש
לאחר שהתערובת הצטננה מעט מניחים את התערובת באמצע בצק מרודד ויוצרים רולדות, מורחים מעל ביצה טרופה, אפשרי גם שומשום
אופים אותם כחצי שעה בערך (תלוי בתנור) לקבלת גוון שחום ואפוי ...

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים