שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מברושה

תאריך פרסום: 14/2/2010
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 ק"ג קמח
4ביצים
כוס חלב
חצי כוס שמן
חצי חבילת מרגרינה
3 וניל
3 אבקת אפייה
לגרד תפוז או לימון
1 כוס סוכר 1 כף קינמון

אופן ההכנה

לחמם תנור ל150-180 מעלות

לבצק:
1.את ההמרגרינה להנמיס במיקרוגל
2.לשים בתוך קערה את המרגרינה ואת כול החומרים הנוזליים .
3.להוסיף קמח לפי כמה שנכנס עד שיוצא בצק רך ולא דביק
4.לחלק את הבצק ל2 חלקים
5.חלק אחד לפרוס על תבנית
חלק שני של הבצק להוסיף קמח שיהיה קשיח.
6.חוזרים לבצק שפרוס בתבנית:מורחים ריבת תות על הבצק
7. את הבצק הקשיח מגרדים על הריבה

להכניס לתנור למשך 50 עד להיווצרות בצק זהבהב.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים