שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מוס חלבה ואגוזים מדהים!!!!

תאריך פרסום: 29/7/2008
דרוג הגולשים:

מצרכים

1 מיכל ריצ’ קפה או 1/2 2 כוסות חלב
5 כפות סוכר
5 חלמונים
4 כפות אינסטנט פודינג וניל
2 כפות קונפלור
100 גרם חלבה מפוררת
200 גרם שוקולד לבן לגירסת פרווה 200 גרם שוקולד מריר פרוה!
2 מכלי ריצ’ להקצפה
80 גרם אגוזי לוז קלויים וקצוצים גס

אופן ההכנה

מחממים את החלב או הריצ’ מערבבים בקערה את החלמונים עם הסוכר הקונפלור והאינסטנט פודינג מוזגים את החלב החם לתערובת החלמוניםבוחשיםן היטב ומחירים לסיר את התערובת מבשלים עד להסמכה מוסיפים חלבה מפוררת אם המוס עשוי בגרסתו החלבית מוסיפים גם את השוקולד הלבן אם המוס פרווה מוסיפים את השוקולד המריר מערבבים ומקררים היטב לחוד מקציפים את שני מכלי הריצ’ לקצף יציב ומקפלים לתערובת החלבה והשוקולד שמים את האגוזים ויוצקים לתבניות אישיות רצוי מסיליקון ומקפיאים

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים