שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מוקפץ סיני

תאריך פרסום: 7/1/2007
דרוג הגולשים:
מוקפץ סיני

מצרכים

1-ק"ג חזה עוף מנוקה וחתוך לקוביות של...2-2ס"מ
2-פלפל אדום חתוך לרצועות
1-פלפל ירוק חתוך לרצועות
1-פלפל צהוב חתוך לרצועות
1פלפל צ’ילי חתוך לרצועות
3-גזרים חתוכים לרצועות
לחלק כרוב לבן ל-6 חלקים שווים ורק שישית לחתוך לרצועות
1-בצל יבש קצוץ
1-קופסת שימורים קטנה של פטריות חתוכות
1-קופסת שימורים קטנה של גרגירי תירס
1-כוס רוטב סויה משובח
מלח לפי טעם (אפשר לוותר)
1-כוס מי ברז
1/4-כוס שמן קנולה/תירס לטיגון
1-כפית סוכר
1/4-כפית פלפל לבן

אופן ההכנה

לחמם ווק -סיני לצקת חצי מכמות השמן ולטגן את החזה עוף עד להשחמה, להוציא על כלי מגש/כלי אחר.
להוסיף את השמן הנותר ולטגן את הגזר, להוציא.
לטגן את כל הפלפלים וגם להוציא.
בשמן הנותר לטגן את הבצל הקצוץ, להוסיף את הבשר המטוגן, גזר, פלפלים, פטריות, תירס, כרוב, נוזלים ותבלינים...לערבב טוב, לכסות ולבשל על להבה קטנה במשך חצי שעה.
מומלץ בתוספת נודלס (הכנה לפי הוראות היצרן) או אורז לבן.

ב ת י א ב ו ן.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מתכון טעים

    יהל, 12/17/2013 5:57:34 PM

  • בישול טוב

    מיכל, 10/2/2013 9:07:18 PM

  • כפר יאסיפ

    סלאמ, 12/5/2012 7:46:14 PM

  • עזרהה....?!

    גבריאלה (גבי), 5/21/2012 5:54:36 PM

  • עשיתי אותו והוא נראה ממש טוב אבל יצא לי מלוחו ובכל

    סוסו, 7/13/2011 7:06:10 PM

  • טעים

    רוני, 5/29/2011 3:44:29 PM

  • קופסאות שימורים?!

    שי, 12/15/2010 11:38:15 AM

  • במקום תירס אני מוסיפה בוטנים או אגוזים מטוגנים

    טמיר עין-יה, 8/26/2010 7:50:20 AM

  • חדרה 19 פתח תקווה

    ליאורה שרון , 5/31/2010 7:15:27 PM

פירורית ביסלי סלטים