שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מושט בתנור

תאריך פרסום: 24/12/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

בשבוע שעבר יצאנו ל"בני הדייג" ואני הזמנתי מנה של מושט מטוגן. המנה
הייתה כל כך טעימה, שידעתי מראש, השבת נוכל משוט! אז
דודה אילנה יצאה לה השוקה, וחזרה עם שישה מושטים טריים טריים. הם
קיבלו טיפול מינימלי - חבל לקלקל - והוגשו עם סלטים חיים, חומוס
טוב, חצילים קלויים, חלה ריחנית וגם יין שמח

תמונה מהבלוג:
http://mablogeria.blogspot.com/2007/12/blog-post_22.html
.
.מצרכים
מושט יפה ונקי
שמן זית
חופן כוסברה קצוצה
חופן פטרוזיליה קצוצה
שני שיני שום חצוים
מלח גס
פלפל שחור גרוס
שתי פרוסות לימון


הכנה
משרים את הדג מספר דקות במים פושרים ומנגבים
מטפלים בדג מבחוץ ומבפנים: מושכים אתו בשמן זית, מטבלים במלח
גס, פלפל שחור, כוסברה ופטרוזיליה
בתוך חלל הבטן שמים את שיני השום ופרוסת לימון
אופים בתנור על חום בינוני גבוה כ- 20 דקות ועוד 10 דקות במצב גריל
מגישים עם עוד פרוסת לימון ומרגישים ביפו







אופן ההכנה

1

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים