שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מחאמאר- פשטידה מרוקאית לפסח

תאריך פרסום: 9/4/2012
דרוג הגולשים:

מצרכים

5 תפוחי אדמה קלופים
2 גזר קלופים
כוס אפונה
מעט פטרוזיליה קצוצה
6 ביצים
כף מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
רבע כפית כרכום
חצי כפית מלח

אופן ההכנה

מבשלים את תפוחי האדמה והגזר, עד להתרככותם.
שמים את תפוחי האדמה בקערה ומועכים אותם בעזרת מועך או מזלג.
חותכים את הגזרים לקוביות ומוסיפים אותם יחד עם האפונה לקערה.
מערבבים הכל ומוסיפים את התבלינים ואת הביצים.
את העיסה מעבירים לתבנית משומנת היטב ואופים בתנור בחום בינוני למשך כ- 40 דקות.
הפשטידה מוכנה , כשמכניסים קיסם לאמצע הפשטידה והוא יוצא יבש.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים