שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מלוואח תימני אמיתי

תאריך פרסום: 18/12/2007
דרוג הגולשים:

מצרכים

3 כוסות מים פושרים
כף מלח
3 כפות סוכר
קילו קמח
1 אבקת אפייה

אופן ההכנה

ללוש הכל יחד
לתת לבצק מנוחה כ 5-10 דקות ללוש שוב,
לחלק את הבצק ל 10- 14 עיגולים יפים
מניחים אותם על מגש שופכים טיפה שמן רגיל גל היד ומורחים יפה על כל העיגולים שלנו
סוגרים בשקית ניילון רגילה בערך ל5-6 שעות כמה שיותר יותר טוב ונוח לעבוד עם הבצק
אח"כ ממסים מרגרינה במיקרוגל כמה שצריך ופותחים אחד, אחד מהעיגולים עם מערוך בהתחלה ואח"כ עם הידיים מותחים יפה לעלה עגול ודק להיזהר שלא יקרע מורחים עם היד את המרגרינה המומסת ומקפלים את העלה אחד מול השני שיהיה לפס שטוח ורחב לאחר מכן מקפלים מלמעלה למטה עד שנקבל מלבן מקופל וכך את כולם מכניסנים למקרר לשעה לאחר מכן מוציאים פותחים אחד אחד עם המערוך לעיגול יפה ומטגנים זה נשמע קשה אבל זה קל נחמד..וטעים מאוד


אז שיהיה בתאבון!!!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

פירורית ביסלי סלטים