שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ממליגה של רונית

דרוג הגולשים:

מצרכים

ממליגה, דיסת התירס הרומנית

החומרים
ליטר מים, 200 גרם קמח תירס, מלח, קצת שמן או חמאה.

אופן ההכנה
להרתיח מים, חמאה ומלח, תוך כדי בחישה להוסיף קמח תירס, להשאיר על אש מאוד קטנה כ10- דקות לערבב עד שאין גושים, ולהגיש חם.

אפשר לאכול עם שמנת, גבינת קוטג’, חמאה, או כתוספת לבשר. אם נשאר אפשר לפרוס לפרוסות, לשים בתבנית, לגרד על הממליגה גבינה צהובה ולהכניס לתנור למספר דקות.



אופן ההכנה

ממליגה, דיסת התירס הרומנית

החומרים
ליטר מים, 200 גרם קמח תירס, מלח, קצת שמן או חמאה.

אופן ההכנה
להרתיח מים, חמאה ומלח, תוך כדי בחישה להוסיף קמח תירס, להשאיר על אש מאוד קטנה כ10- דקות לערבב עד שאין גושים, ולהגיש חם.

אפשר לאכול עם שמנת, גבינת קוטג’, חמאה, או כתוספת לבשר. אם נשאר אפשר לפרוס לפרוסות, לשים בתבנית, לגרד על הממליגה גבינה צהובה ולהכניס לתנור למספר דקות.



אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • משפר לממליגה

    מרים, 1/23/2008 2:48:07 PM

  • מממממממ...ממליגה

    טליה, 11/15/2007 3:49:01 PM

  • mamliga

    margalit, 10/2/2007 2:28:03 PM

  • ממליגה

    אסתר , 3/14/2006 4:17:47 PM

פרפקטו רטבים