שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ממרח שורש סלרי ושום

תאריך פרסום: 18/11/2009
דרוג הגולשים:

מצרכים

זה ממרח, זה רוטב, זה תיבול וזה בעיקר טעים (וגם נשמר שבוע במקרר). המשחה הנהדרת הזאת קלה להכנה ונפלאה עם בשר, עוף, גדים ובעיקר על טוסט.

2 שורשי סלרי גדולים (או 6 קטנים)
1 ראש שום
1 כוס מרק עוף (ברור שמאבקה
20 גרם חמאה
מלח ופלפל שחור גרוס




אופן ההכנה

1. קולפים את שורשי הסלרי וחותכים לשמיניות.

2. קולפים את שיני השום ומניחים במחבת רחבה יחד עם שמיניות הסלרי. מכסים במרק עוף. מתבלים במלח ופלפל.

3. מביאים לרתיחה, מנמיכים להבה, מכסים ומבשלים עד שמתרכך.

4. מעבירים למעבד מזון (יחד עם הנוזלים). מוסיפים את החמאה ומרסקים למחית אחידה. שומרים בקירור.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים