שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

ממתקי שוקולד ופיצפוצי אורז

תאריך פרסום: 13/8/2006
דרוג הגולשים:

מצרכים

100 גרם שוקולד מריר או חלב
50 גרם מאה או מרגרינה ללא מלח
2 כוסות פיצפוצי אורז
שליש כוס צימוקים/ אגוזים קצוצים (לא חובה)

אופן ההכנה

1.ממסים את השוקולד עם החמאה במיקרוגל כ-3 דקות, עד שהשוקולד נמס.
2. מערבבים עד שמתקבל קרם מבריק וחלק.
3. מוסיפים לשוקולד את פיצפוצי האורז והצימוקים ומערבבים.
4. בעזרת שתי כפיות מעבירים תלוליות קטנות של פיצפוצי אורז מצופים בשוקולד לעטרות נייר.
5. מקררים לפחות שעה לפני ההגשה.


למבוגרים: ניתן להשרות את הצימוקים בוויסקי/קוניאק לכ- 30 דקות לפני הוספתם לשוקולד.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

ראש השנה סלטים