שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מפרום טוניסאי של יפה

דרוג הגולשים:

מצרכים

חצי קילו בשר טחון
תפו”א בערך 6 תלוי כמה פרוסות יוצאות מזה.
לחם טבול במים כ 5 פרוסות לחם.
פטרוזליה קצוצה חצי חבילה
2 בצלים מגורדים
שמן
תבלינים: מלח פלפל.מרק עוף. ”ראם אל חנות”. פפריקה מתוקה . מעט מאוד כרכום לא חייב.

אופן ההכנה

את כל המרכיבים מערבבים טוב ומשארים בצד חוץ מהתפו”א.
את התפו”א מקלפים וחותכים אותה לפרוסות דקות (כמו כריך)
וממלאים את התפו”א במילוי של הבשר כך נוצר כריכים תפו”א ממולאים .
לקחת קערה נפרדת וטרוף 2 בצים עם 4 כפות רסק עגבניות ולערבב ביחד.
בקערה שניה לשים קמח.
לחמם שמן חם במחבט שטוחה ולטגן את המפרום כך: קודם ביצה ואח”כ קמח ולטגן בשני הצדדים עד להזהבה ולשים בסיר רחב.
את השמן שנשאר בטיגון לסנן ולשפוך על הקציצות המטוגנות ולמלות מים עד גובה הקציצות
אני הוספתי 3 עלי דפנה בתחתית הסיר ומעט מלח ופלפל גם. לסגור את הסיר ולבשל עד שנשאר מעט מים.

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • פרום

    יומנ, 1/23/2014 7:43:16 PM

  • מפרום

    יונה, 12/2/2010 7:51:52 PM

  • טעים

    שולי, 9/15/2010 2:01:42 AM

  • מפרום

    יעל, 12/8/2008 3:22:15 PM

  • ממליץ

    JJ, 5/25/2007 3:35:37 PM

  • המפורם .........

    ריקי פורטל, 3/8/2006 2:15:31 PM

  • boulet

    bernard, 3/8/2006 10:49:32 AM

  • צודק דוד ג'רבי מפרום זה מאכל טריפולטאי ולא תוניסא

    אילה רוקח, 3/7/2006 9:59:11 AM

  • מפרום = בולט אצל הטוניסאים

    אורית, 3/7/2006 2:07:27 AM

  • מפרום הוא מאכל טריפוליטאי ולא טוניסאי

    דוד ג'רבי, 3/6/2006 1:38:01 PM

ראש השנה סלטים