שלום אורח, התחבר
שלח מתכון לחבר
פרטי השולח
פרטי הנמען

מרק בצל פשוט וטעים

תאריך פרסום: 10/2/2011
דרוג הגולשים:

מצרכים

5 בצלים בינוניים
שמן זית
100 גרם חמאה\מחמאה
מלח
פלפל
כף אבקת מרק בצל\עוף
מים רותחים

אופן ההכנה

מקלפים את הבצל. שוטפים היטב וחותכים לטבעות.
מחממים מעט שמן זית בסיר רחב, ושמים את החמאה ומחכים שתימס.
זורקים את כל טבעות הבצל פנימה ומערבבים. סוגרים את המכסה חלקית ומאדים את הבצל עד שנהיה שקוף. מתבלים לפי הטעם במלח, פלפל, וכף א. מרק בצל\עוף. ממלאים את הסיר בקומקום מים רותחים ונותנים לו להתבשל בערך 20 דקות. טועמים ומתקנים תיבול, אם יש צורך.
מומלץ כתוספת לקחת פרוסות לחם יבשות, להכניס לטוסטר ולחתוך לקוביות קטנות - כמו קרוטונים, רק יותר בריא :)
מאד פשוט וטעים!

אהבתם? יש לכם מה לשפר?

נשמח אם תשתפו אותנו

  • מרק בצל

    תמר , 12/18/2013 9:13:56 AM

פרפקטו רטבים